|
y-ko
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 13 жовтня 2010, 21:57 |
З нами з: 29 грудня 2009, 20:13 Повідомлення: 14 Прізвище: Юлія Ім'я: Бурега Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
нагадайте, чим конкретніше займається ваша фірма
|
|
|
|
 |
Les.Shelest
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 14 жовтня 2010, 12:24 |
З нами з: 14 жовтня 2010, 11:32 Повідомлення: 2 Прізвище: Masan Ім'я: Les Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406a
|
Я хотів проілюструвати ці дитячі потуги до творчості, але нестабільна фінансова ситуація в державі завадила мені оплатити послуги мого Інтернет-провайдера... Тому я намагатимусь описати своє бачення цих слоганів. Не судіть суворо, сприймайте з усмішкою) Отже, Емінем, безсоння і бубен дали такі результати:
1. Антураж: Картина із зображенням найвідомішого французького завойовника з комплексом меншовартості. На лиці - горда міна, рука гріє діарею. Слоган: Всі знають, хто такий Наполеон Бонапарт - його ПіаРом займалася "Буковина-Арт"!
2. Дядінька в афігєнно дорогому прикиді виходить з чорного Porshe. Слоган: Його успіх - не простий фарт. Тут працює рекламне агенство "Буковина-Арт".
Або зіграємо на почуттях: Дурню допоможе фарт... Тобі - "Буковина-Арт"!
3. Уявляємо картинку: Всім відомий батько сімейства Сімсонів карлякає аерозолем на стіні поряд з нецензурними висловами вуличних митців та офісом рекламного агенства. Тут був Simson Bart. (поряд вивіска) Рекламне агенство "Буковина-Арт".
4. Зображення GPS. На карті показаний складний запутаний лабіринт до точки поміченої "успіх". Через всю карту - товста пряма лінія, починається з Буковини-Арт закінчується в точці "успіх". Слоган: "Буковина-Арт" Короткий шлях до успіху.
|
|
|
|
 |
Les.Shelest
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 14 жовтня 2010, 12:31 |
З нами з: 14 жовтня 2010, 11:32 Повідомлення: 2 Прізвище: Masan Ім'я: Les Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406a
|
Пишу з Айфона, тому не міг додати на початку: мені по своїй природі ближче друкована реклама, тому я розглядав саме такий формат звернення.
До прикладу на радіо я б дав повідомлення хриплим голосом чорного джедая: Якби раніше знав про "Буковина-Арт" взяв би ім'я Вейдер Дарт)
Хі) Далі буде)
|
|
|
|
 |
y-ko
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 17 жовтня 2010, 07:41 |
З нами з: 29 грудня 2009, 20:13 Повідомлення: 14 Прізвище: Юлія Ім'я: Бурега Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Для бізнесу прекрасний старт-рекламне агенство "Буковина-Арт"
|
|
|
|
 |
Дмитро
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 18 жовтня 2010, 18:27 |
З нами з: 10 січня 2010, 22:41 Повідомлення: 2 Прізвище: Многодітний Ім'я: Дмитро Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Якщо тобі потрібний фарт,звертайся в рекламне агенство ''Буковина-Арт''
|
|
|
|
 |
Жужа
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 19 жовтня 2010, 10:42 |
З нами з: 27 грудня 2009, 20:35 Повідомлення: 33 Прізвище: Шевчук Ім'я: Екатерина Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Буковина-Арт. Решение сложных задач простыми способами.
Буковина-арт. Неординарные решения стандартных проблем.
Буковина-арт. Очікуваний ефект від неочікуваних рішень.
Реклама- це ваше Я створене нами.
И тут бонус:) Bukovina-Art. Powered by imagination
|
|
 |
Maxi.aka
|
Тема повідомлення: Re: Слоган'S Додано: 19 жовтня 2010, 20:45 |
З нами з: 19 жовтня 2010, 20:42 Повідомлення: 1 Прізвище: Чупак Ім'я: Максим Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Мы не создаем рекламу, мы создаем спрос.
Ми не створюем рекламу, ми створюем попит.
We don't create advertizing, we create demand.
Большая бела вывеска, и на увеличенной буче Z надписи "Буковина Арт"
|
|
|
|
 |
|
|