|
Автор |
Повідомлення |
Aleksenko
|
Тема повідомлення: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 22 квітня 2021, 13:11 |
З нами з: 07 червня 2020, 13:20 Повідомлення: 14 Прізвище: Алексенко Ім'я: Олег Спеціальність: Маркетинг
|
Кто у нас в городе может сделать проставки, чтобы поднять Mitsubishi. Много не нужно - где-то на 20мм
|
|
|
|
 |
Илья
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 24 квітня 2021, 22:29 |
З нами з: 14 червня 2020, 19:28 Повідомлення: 19 Прізвище: Гудинов Ім'я: Илья Спеціальність: Менеджмент організацій Номер групи: 211
|
|
|
|
 |
diselectia
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 травня 2021, 08:42 |
З нами з: 27 квітня 2021, 11:43 Повідомлення: 18 Звідки: Кафедра Маркетингу Прізвище: Йосипенко Ім'я: Дарина Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 1A3
|
Вот и я задумалась, где приобрести себе баферы для снижения уровня механических нагрузок. У меня, то дорожный просвет нормальный, но с баферами будет еще лучше. А после данной зимы и никудышного «великого будівництва» от дорог мало что осталось. Где бы недорого купить качественные автобаферы?
_________________ "Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
|
|
|
|
 |
Poharir
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 травня 2021, 08:52 |
З нами з: 18 травня 2021, 11:44 Повідомлення: 4 Звідки: Кафедра Маркетингу Прізвище: Харітонов Ім'я: Панас Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 2AB
|
Ездить сейчас без автобаферов не советую. Ведь реально можете попасть по ту сторону этого мира. Срочно вам нужно купить эти запчасти, а то проблем не наберетесь... Сейчас же можно недорого купить автобаферы, к примеру, вот тут. Они для наших реалий адаптированы и ездить по нашим дорогам будет хорошо.
_________________ "The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke
|
|
|
|
 |
tgozza
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 листопада 2021, 12:02 |
З нами з: 27 листопада 2021, 12:00 Повідомлення: 2 Звідки: Кафедра Маркетингу Прізвище: Гоззар Ім'я: Тетяна Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 123
|
Ой не рискуйте, брать можно только в проверенных магазинах, все остальное 50/50, легко можно нарваться на палево!
_________________ "Everybody lies." - Dr. Gregory House
|
|
|
|
 |
Owehyr
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 листопада 2021, 12:08 |
З нами з: 27 листопада 2021, 12:05 Повідомлення: 8 Звідки: Кафедра Маркетингу Прізвище: Овехі Ім'я: Роман Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 345
|
Найти хороший магазин не так уж и просто, я вот только недавно купил машину и сразу возник вопрос, где покупать автопроставки и прочее. Потому что даже если не разбираетесь в машинах, стоит понимать, что хорошие проставки - это залог нормальной работы подвески вашего автомобиля. Мне посоветовали сначала почитать об увеличение клиренса, а потом тут же заказать данные запчасти, как вы думаете нормальный магазин?
_________________ "Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод"
|
|
|
|
 |
arkazo
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 вересня 2023, 12:03 |
З нами з: 25 березня 2020, 10:56 Повідомлення: 166 Прізвище: arkazo Ім'я: arkazo Спеціальність: Маркетинг
|
Добрий день! Цікавлять проставки від українського виробника "Автопроставка". Чи можете розповісти про їх якість і де в Києві можна їх придбати? Чи надають гарантію на такі запчастини? Дякую!
|
|
|
|
 |
almanah
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 27 вересня 2023, 12:03 |
З нами з: 18 липня 2020, 15:49 Повідомлення: 57 Прізвище: almanah Ім'я: almanah Спеціальність: Облік та аудит
|
Вітаю! Нещодавно купував проставки " Автопроставка" в магазині "Проставкін" у Києві. Це якісні проставки вітчизняного виробництва за прийнятною ціною. Виготовляються з високоміцного чавуну на сучасному обладнанні. Магазин надає повну гарантію 1 рік на ці запчастини. Консультанти допоможуть підібрати потрібну модель. Тому раджу звернутися саме до "Проставкіна" за проставками "Автопроставка"!
|
|
|
|
 |
Пачули
|
Тема повідомлення: Re: Проставки под стойки Mitsubishi Додано: 29 жовтня 2023, 19:23 |
З нами з: 07 липня 2021, 19:03 Повідомлення: 137 Прізвище: Пачули Ім'я: Анна Спеціальність: Економіка підприємства
|
|
|
|
 |
|
|