|
Автор |
Повідомлення |
polinalaxtanova
|
Тема повідомлення: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 16 січня 2023, 08:54 |
З нами з: 30 травня 2022, 11:52 Повідомлення: 97 Прізвище: Юшин Ім'я: Полина Спеціальність: Економіка підприємства Номер групи: 12F
|
Где можно раздвижные двери купить по выгодной цене? Не первый день озадачена этим вопросом, но пока что его не решила. Есть ли в Киеве хорошие фирмы или компании, где можно приобрести такого рода продукцию?
|
|
|
|
 |
Sergey1818
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 16 січня 2023, 09:16 |
З нами з: 30 травня 2022, 16:15 Повідомлення: 104 Прізвище: Vilov Ім'я: Sergey Спеціальність: Облік та аудит Номер групи: 12g
|
Тоже недавно интересовался этим вопросом, пока не узнал, что лучше всего обратится в компанию Бережа. Раздвижные двери https://berezha.ua/razdvizhnyie-dveri/ тут продают в огромном ассортименте и к тому же по доступной цене. Так здесь удобная оплата и быстрая доставка не только по Киеву и области, но и по всей Украине. Вся продукция у них качественная.
|
|
|
|
 |
Kaderra
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 25 січня 2023, 11:01 |
З нами з: 19 квітня 2021, 14:30 Повідомлення: 111 Прізвище: Кадровая Ім'я: Иринка Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 408
|
Мені також дуже подобаються розсувні двері, завдяки яким можна з легкістю відділяти простір, чи навпаки робити велику кімнату та свободний простір.
|
|
|
|
 |
arkazo
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 28 січня 2023, 16:38 |
З нами з: 25 березня 2020, 10:56 Повідомлення: 166 Прізвище: arkazo Ім'я: arkazo Спеціальність: Маркетинг
|
Kaderra написав: Мені також дуже подобаються розсувні двері, завдяки яким можна з легкістю відділяти простір, чи навпаки робити велику кімнату та свободний простір. Потрібно розуміти, що системи розсувних дверей стоять набагато більше класичних дверей. По-перше, тому що там розміри виробу більші, а по-друге, тому що самі механізми дорожчі та взагалі іншого характеру. Але варто зауважити, що розсувні двері і більш функціональні, тому якщо подобаються і хочете собі ставити, то потрібно вирішуватися. Подивитися системи від виробника можна на сайті https://family-doors.com/ , вам там зможуть відразу і прорахувати вартість на ваші розміри та вибрані матеріали, щоб ви могли прицінитися. Дуже хороший сервіс та якість дверей вас точно порадує.
|
|
|
|
 |
Daniil258
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 02 травня 2023, 14:40 |
З нами з: 22 квітня 2021, 21:29 Повідомлення: 64 Прізвище: Федирко Ім'я: Игорь Спеціальність: Фінанси та кредит
|
А я хочу встановити розсувні двері, де можу поцікавитись їх вартістю?
|
|
|
|
 |
Alekseij
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 03 травня 2023, 09:02 |
З нами з: 22 квітня 2021, 21:27 Повідомлення: 69 Прізвище: Смирнов Ім'я: Алексей Спеціальність: Економіка підприємства
|
Daniil258 написав: А я хочу встановити розсувні двері, де можу поцікавитись їх вартістю? Якщо вас цікавить встановлення вікон, балконних блоків, дверей чи інших металопластикових конструкцій в Києві та області, то вам слід звернутись до компанія "Газда". Вони на ринку працюють уже 18 років, добре розбираються на своїй роботі, допоможуть у підборі ідеальної металопластикової конструкції за вашими критеріями, а також зроблять демонтажні та монтажні роботи. Також, вони пропонують послуги розсувні двері гармошкою під замовлення https://gazda.ua/ua/sistemy/sistema-dveri-garmoshka-2/, як на мене, це ідеальний варіант дверей для великої та світлої тераси. Саме таку розсувну конструкцію мені доводилось у них замовляти. Двері, які розсувають гармошкою економлять багато місця, та роблять простір кімнати відкритим, світлим та просторим. 
|
|
|
|
 |
ekegant
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 13 травня 2023, 20:59 |
З нами з: 05 лютого 2022, 18:07 Повідомлення: 116 Прізвище: serov Ім'я: alex Спеціальність: Економіка підприємства
|
Я у нас у Києві, щоб придбати двері відповідної мені конфігурації, звертався до студії Style https://dveri-pol.com/ . Усього через 2 дні після звернення, замовлені двері були доставлені та встановлені. Тому сервіс даного магазину оцінюю позитивно.
|
|
|
|
 |
Jasni
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 25 червня 2023, 20:31 |
З нами з: 25 квітня 2023, 20:32 Повідомлення: 41 Прізвище: fff Ім'я: Иван Спеціальність: Економіка підприємства
|
Ого, сколько предложений. Коллеги, а есть кто из Кривого Рога? Где в городе отличный выбор дверей?
|
|
|
|
 |
Leon
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 25 червня 2023, 21:59 |
З нами з: 15 травня 2023, 10:17 Повідомлення: 19 Прізвище: Серов Ім'я: Иван Спеціальність: Фінанси та кредит
|
В компании Mr Door есть большой выбор дверей разных производителей, тут очень большой выбор. Я тут планирую купить межкомнатные двери в сборе https://www.mrdoor.com.ua/mezhkomnatnye-dvery-v-sbore/ - тут можете посмотреть, что сюда входит. Еще на сайте можно подобрать фурнитуру разную отдельно. Так что заходите приобрести все необходимое.
|
|
|
|
 |
БабаБуй
|
Тема повідомлення: Re: Раздвижные двери. Где можно купить? Додано: 20 липня 2023, 18:14 |
З нами з: 08 грудня 2020, 19:53 Повідомлення: 72 Прізвище: Баба Ім'я: Буй Спеціальність: Економіка підприємства Номер групи: 511
|
Интересуют межкомнатные двери. Кто посоветует сайт, где можно их купить?
|
|
|
|
 |
|
|