Сьогодні: 05 грудня 2023, 13:10

Часовий пояс UTC + 2 годин

Сторінка 2 з 2 [ 17 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: На море в Бердянск
ПовідомленняДодано: 05 травня 2022, 08:17 

Повідомлення: 4
Прізвище: Ильчик
Ім'я: Виола
Спеціальність: Менеджмент організацій
Lorel написав:
Нечего в том Бердянске делать, тем более в этом году - то нашествие медуз, то море такое грязное, что залезать противно. Лучше езжайте отдыхать в Турцию https://www.putevka.ua/tours/hotel/turkey/25374

Медузы атакуют Азовское море уже года 2 или 3, а до этого был дохлый бычок. Море теперь не то.
Бердянск небольшой курортный городок, есть хороший зоопарк. Можно на выходные съездить для разнообразия, но ожидать море впечатлений не стоит.

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 05 серпня 2022, 16:11 

Повідомлення: 55
Прізвище: Qurly
Ім'я: Qurly
Спеціальність: Маркетинг
viola_82 написав:
Медузы атакуют Азовское море уже года 2 или 3, а до этого был дохлый бычок. Море теперь не то.
Бердянск небольшой курортный городок, есть хороший зоопарк. Можно на выходные съездить для разнообразия, но ожидать море впечатлений не стоит.

Полностью согласен с вами - в Бердянске отдыхать будет немного скучновато. Это разве что ехать всей семьёй вместе с детьми, тогда удобно - Азовское море тёплое и не глубокое. Но только будет плохо, если попадёте в сезон с медузами. В Бердянск можно съездить разве что на выходные, а весь отпуск там проводить не вижу смысла.
Я в основном отдыхаю за границей - вот там всегда получаешь массу впечатлений. В европейских странах есть что посмотреть. Так что половину времени я провожу на пляже, а вторую половину - на экскурсиях. На будущий отпуск пока что не решил, Кипр или Греция что выбрать?

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 15 серпня 2022, 10:50 

Повідомлення: 59
Прізвище: Тризна
Ім'я: Максим
Блин давно хотим не море поехать, но как всегда не хватает на это денег, а сейчас ещё и в стране беспорядок.

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 15 серпня 2022, 10:52 

Повідомлення: 48
Прізвище: Иванова
Ім'я: Ольга
Спеціальність: Менеджмент організацій
Денег всегда не хватает, можно взять кредит или микрозайм и уехать на отдых. Вы же понимаете отдых даёт заряд на весь год плодотворно работать. Поищите сейчас много фирм которые предлагают такие займы.

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 15 серпня 2022, 13:44 

Повідомлення: 61
Прізвище: Тишкин
Ім'я: Иван
Спеціальність: Фінанси та кредит
Номер групи: 667
Добрий день. Взяти мікро займ в Україні на хороших умовах можна на сайті Tobiporada https://tobiporada.com.ua/mikrozajm/ гроші надійдуть на вашу картку протягом 15 хвилин, без поручителів і посередників. Швидко, вигідно і надійно. Користуюся їхніми послугами вже кілька років і ніяких проблем.

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 17 серпня 2022, 19:16 

Повідомлення: 14
Прізвище: Стецько
Ім'я: Мария
В цьому році море відпало, але можна поїхати в чудові краєвиди Західної України https://nadfermoiu.com/kudy-poikhaty-na ... y-ukraini/ більше інформації на сайті, тут ви знайдете інформацію куди краще поїхати, в яких місцях краще побувати та де зупинитись.

Офлайн
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 02 жовтня 2022, 13:22 

Повідомлення: 144
Прізвище: Пачули
Ім'я: Анна
Спеціальність: Економіка підприємства
Зараз на море точно немає сенсу їхати, тому що вже погода не сприяє дійсно якісному відпочинку. Я б Вам порадив поїхати в гори, де якраз сезон дощів і білих грибів. Так що не треба думати - Санаторій Шахтар Трускавець зараз пропонує найкращі варіанти для розміщення і тут Ви зможете відпочити по-справжньому.

Офлайн
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
 Сторінка 2 з 2 [ 17 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Часовий пояс UTC + 2 годин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі