|
Автор |
Повідомлення |
dimon
|
Тема повідомлення: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 11 березня 2010, 20:36 |
З нами з: 11 березня 2010, 20:24 Повідомлення: 6 Прізвище: Кавкалов Ім'я: Дмитро Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 571
|
Всім привіт! В новому випуску "Маркетинг мікс" є моя стаття на цю доволі цікаву тему :"Дружба між чоловіком та жінкою: чи можливо це?" Ну на перший погляд можна відповісти і так і ні, але все ж, давайте поміркуємо разом і спробуємо в цьому розібратися.....отож почнімо...
|
|
|
|
 |
Ka_Li
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 12 березня 2010, 18:18 |
З нами з: 15 січня 2010, 14:50 Повідомлення: 40 Прізвище: Кавлюк Ім'я: Лілія Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 506
|
Однозначно ні Якщо хтось вам про таке розказує то тут можливі три випадки: 1. Вони раніше зустрічались. 2. Хтось з них планує романтичні відносини з другим. 3. Хтось з них не тієї орієнтації.
|
|
|
|
 |
48_of_noLimit
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 12 березня 2010, 20:36 |
З нами з: 09 січня 2010, 20:25 Повідомлення: 33 Прізвище: Григоренко Ім'я: Надія Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Все залежить від визначення слова "дружба". За тлумачним словником: "ДРУЖБА, -и, ж. Стосунки, відносини, в основі яких лежить взаємна прихильність, довір'я, відданість, товариська солідарність, духовна близькість, спільність інтересів і т. ін." Чому ж не можуть виникнути такі відносини між різними статями? Запросто. Прояви цих почуттів не залежать від статі.
Хто каже, що дружби між чоловіком і жінкою не може бути, аргументуйте свою думку.
_________________ Тобі варто ставитись до людей недовірливо не тому, що вони на це заслуговують, а тому, що для тебе так безпечніше. Генрік Сенкевич «Без догмата»
|
|
|
|
 |
Діана
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 14 березня 2010, 00:49 |
З нами з: 26 грудня 2009, 23:31 Повідомлення: 12 Прізвище: Голованова Ім'я: Діана Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
а я вважаю, що це ще й від самих людей залежить... у мене є декілька друзів хлопців, з ними легше товаришувати ніж з дівчатами.. а взагалі - навіть якщо друзі покохають один одного, я не вважаю це поганим, головне бути впевненим що то таки щось сильне але деякі умудряються і після розпаду стосунків товаришувати 
|
|
|
|
 |
48_of_noLimit
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 15 березня 2010, 15:59 |
З нами з: 09 січня 2010, 20:25 Повідомлення: 33 Прізвище: Григоренко Ім'я: Надія Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Люблю людей, котрі Діана написав: умудряються і після розпаду стосунків товаришувати бо дурні образи тільки жити заважають. Якось по-дитячому це.
_________________ Тобі варто ставитись до людей недовірливо не тому, що вони на це заслуговують, а тому, що для тебе так безпечніше. Генрік Сенкевич «Без догмата»
|
|
|
|
 |
Діана
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 16 березня 2010, 20:42 |
З нами з: 26 грудня 2009, 23:31 Повідомлення: 12 Прізвище: Голованова Ім'я: Діана Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
воно то по-дитячому, але ж люди різні бувають... є такі, яких просто переключає... ото жесть починається - щось собі надумати, вигадати, влаштовувати театральні вистави.... Але дісно круто як люди адекватні 
|
|
|
|
 |
Діана
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 09 травня 2010, 20:37 |
|
Ну не знаю, спілкуватися не означає бачитись щодня. А взагалі є ж поодинокі випадки такого спілкування, правда треба при цьому сховати якомога більше спогадів про стосунки... Не знаю, деяким це вдається
|
|
|
|
 |
Уляна
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 29 жовтня 2010, 14:37 |
З нами з: 29 вересня 2010, 13:15 Повідомлення: 2 Прізвище: Кравець Ім'я: Уляна Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 372
|
тут,як на мене,ключовими словами виступають саме "колишні закохані",а не ті,що зустрічалися раніше...не завжди ті,хто були колись разом,справді кохали того,хто поруч.
а якщо то були просто стосунки на рівні"нам разом комфортно",то продовжувати спілкуватися,мабуть,не так уже і складно.
а ще...ще потрібен час...
|
|
|
|
 |
Ka_Li
|
Тема повідомлення: Re: Дружба між чоловіком та жінкою існує чи ні??? Додано: 24 листопада 2010, 00:30 |
З нами з: 15 січня 2010, 14:50 Повідомлення: 40 Прізвище: Кавлюк Ім'я: Лілія Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 506
|
До речі. Був в мене знайомий, який всюди кричав, що в нього найкращий друг - дівчина... Місяць назад вони одружилися 
|
|
|
|
 |
|
|