|
Автор |
Повідомлення |
y-ko
|
Тема повідомлення: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 10 серпня 2010, 17:38 |
З нами з: 29 грудня 2009, 20:13 Повідомлення: 14 Прізвище: Юлія Ім'я: Бурега Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 406
|
Цікавить, що роблять люди у вільний час, чим займаються, можливо хоббі, прогулянки з друзями і т.д.
|
|
|
|
 |
Уляна
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 29 жовтня 2010, 14:21 |
З нами з: 29 вересня 2010, 13:15 Повідомлення: 2 Прізвище: Кравець Ім'я: Уляна Спеціальність: Маркетинг Номер групи: 372
|
Активність,енергія,втома...Не встигають ті,хто нічого не робить! --це плюс,однозначно великий плюс,який дозволяє сконцентруватися на чомусь,часто заспокоює,майже ніколи не дратує))
Це з рюкзами в похід,з друзями в ліс,з картою і компасом в гори!!!! це адреналін,емоції,враження,сміх,танці,поезія,поїздки!
і зелений колір
|
|
|
|
 |
jakecopernik
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 05 січня 2018, 01:33 |
З нами з: 05 січня 2018, 01:16 Повідомлення: 15 Звідки: Київ, Україна Прізвище: Наталушко Ім'я: Олексій Спеціальність: Маркетинг
|
Доброго дня. Перш за все, у мене насичене життя асоціюється з активністю: динамічна робота, спорт, друзі та подорожі.
|
|
|
|
 |
Hison
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 31 травня 2020, 02:01 |
З нами з: 27 травня 2020, 12:38 Повідомлення: 17 Прізвище: Деркач Ім'я: Алексей Спеціальність: Міжнародна економіка
|
jakecopernik написав: Доброго дня. Перш за все, у мене насичене життя асоціюється з активністю: динамічна робота, спорт, друзі та подорожі. У меня схожие приоритеты кстати, только спорт на первом месте. Сейчас активно занимаюсь и работаю над собой. Если вы тоже, то какой спорт. пит юзаете? Я сейчас покупаю себе перед летним сезоном такой сывороточный изолят https://www.atletmarket.com.ua/products/proteiny/syvorotochnyy-izolyat.html . Мне очень нравится, что он не имеет побочек и наоборот дарит энергию, можете тоже попробовать, я думаю, что результат не заставит себя ждать.
|
|
|
|
 |
Fedora
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 01 червня 2020, 01:24 |
З нами з: 31 травня 2020, 16:31 Повідомлення: 7 Прізвище: Достоевская Ім'я: Федора Спеціальність: Фінанси та кредит
|
|
|
|
 |
Santropez
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 12 лютого 2021, 00:58 |
З нами з: 11 лютого 2021, 03:16 Повідомлення: 1 Прізвище: Телебей Ім'я: Валерія Спеціальність: Облік та аудит
|
Наша сім’я також займається спортом. Ми ведем дуже активний спосіб життя. Нам дуже допомагає спеціалізоване спортивне харчування, а також Модафинил Модалерт https://powergym.com.ua/product/sun-pha ... modafinil/ Дуже дієвий засіб для тих, хто майже 24 години на ногах, та при цьому бажає залишатись сконцентрованним та бадьорим.
|
|
|
|
 |
Ovelya
|
Тема повідомлення: Re: Як ви уявляєте собі насичене життя? Додано: 09 листопада 2023, 22:33 |
З нами з: 09 листопада 2023, 22:29 Повідомлення: 4 Прізвище: Ковалена Ім'я: Олеся Спеціальність: Маркетинг
|
Я дуже полюбляю читати, а також звісно проводити час з друзями, хоча б раз на тиждень треба зустрічатись.
|
|
|
|
 |
|
|